BOOK   |   ACCESS   |   COMMENTS   |   SIGN IN   |   DOWNLOADS   |   MAIN PAGE

 

After registration you can make comments below and having permitted they can be seen on our site.

Other advantage of registration is that our member will get our regular newsletter and some information materials. Registrated datas will be treated with confidence and won’t be given to any third party without the written permission of the owner.

Name:

Password:

Your comment:

Registration

 
1. üzenet  |  Feladó: Norbi  |  Feladás időpontja: 2006.10.25.
Feladott szöveg: A legközelebbi esemény tehát a 2007 tavaszán kirobbanó újabb háborúk a Közel-Keleten és tőzsdekrach gazdasági válsággal. Kíváncsi vagyok! Remélem nem lesz igazad, de sajnos azt kell mondjam az emberiség megérett a pusztulásra...iszonyatos, amit magunkkal és az anyafölddel művelünk...
Válasz az üzenetre: Az Egyesült Államok és szövetségesei a folyamatot már nem tudják és nem is akarják megakadályozni.A Globalizáció másképpen nem tud tovább lépni,csak az ellenfelek kiiktatása révén!Ezért mindent felálldoznak,mivel abban a téves hitben ringatják magukat,hogy a modern hadseregükkel győznek.Ez lesz a bukásuk és sajnos az emberiség legnagyobb holokausztja is.
 
2. üzenet  |  Feladó: Norbi  |  Feladás időpontja: 2006.10.27.
Feladott szöveg: Kik az USA legnagyobb ellenfelei szerinted?
Válasz az üzenetre: Mindazok, akik az Angolszász-Izraelita Globalizációt elutasítják (Demokráciát?). Az Iszlám vallás! Oroszország! A gazdasági csoda Kína! A mostani egyoldalú világrend ellenzői! A legfőbb ellenfele " ISTEN".
 
3. üzenet  |  Feladó: Norbi  |  Feladás időpontja: 2006.10.28.
Feladott szöveg: Megdöbbentő! Pedig az emberek nagy része sajnálja a zsidókat...főleg a második világháború idején történtek miatt. De lehet, hogy csak én gondolom ezt... Az ember telhetetlen, de ennyire? Nem volt elég az amcsiknak, hogy felbomlott a Szovjetúnió, majdnem teljesen megszűnt ezzel együtt a kommunizmus is...most új ellenfelet keresnek?! Ezeknek semmi nem elég...Az ilyen vezetők miatt nem lesz béke soha ebben a világban...legalább is addig nem, amíg olyan nagy méretű sokk nem éri a világot, mint amilyet TE jósoltál. Valyon tényleg béke lesz utána? Amilyen az emberi természet szerintem csak néhány száz évig lesz "nyugi"...aztán elfelejtik a történteket és kezdődik minden előlről... Nem gondolod, hogy ennek az esélye is megvan?
Válasz az üzenetre: A zsidó köznép ugyan úgy akarja a béket mint minden más nép!A vezetőik hibásak úgy mint most nálunk!A világháború utáni 3.-dik generációk nem bűnösek, ami akkor pár tucat vezető brutális döntése volt. Emlékezni kell,de hibáztatni a most élőket,nagy hiba!Az emberiség értékrendjét,gondolkodását a harmadik világháború alapvetően fogja megváltoztatni.Ezekre a kérdéseidre a válaszok mind benne vannak a könyvben!
 
 

 

 

Copyright ® 2006             www.3dikvilaghaboru.hu             www.3rdworldwar.hu